top of page

Maatwerk is een hol woord, totdat je het invult. Maatwerk: dat mag u natuurlijk letterlijk nemen. Maar eigenlijk bedoelen wij ook dat wij – net als een kleermaker – tailormade perfectie willen leveren.

Wat is uw stijl? Wat verwacht u van een keuken? Hoe kookt u, of zelfs: kookt u überhaupt? Zodat uw nieuwe keuken zich straks net zo plezierig laat gebruiken als uw favoriete kledingstuk.

Verbouwing

Dat moet u letterlijk nemen! Uw keukenruimte moet aangepast worden? Wanden, deuren, afvoeren etc. verplaatst of geïnstalleerd? Dan weten de aannemer, elektricien en loodgieter precies wat de bedoeling is. Dit TopTeam heeft jarenlange ervaring op het gebied van grote en kleine verbouwingen. In nauw overleg met ons zullen zij ervoor zorgen dat uw keukenruimte in perfecte staat is om uw droomkeuken te ontvangen.

Verbouwing

Kookplezier in onze showroom

Regelmatig ontvangen wij groepen voor een middagje of avondje kookplezier in onze showroom. Onze speciaal hiervoor ingerichte keuken staat daarvoor volledig ter beschikking.

 

Koken kan als cursus onder leiding van een professionele chef. Maar u kunt ook samen met vrienden of familie een gezellig kookfestijn organiseren.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden en hoe een en ander te organiseren. Wij zullen u hartelijk ontvangen!

Kom koken

Creativiteit staat nooit op een laag pitje!

Niets is zo mooi als samen met je klant een keuken creëren. Maar creativiteit houdt natuurlijk niet op buiten onze showroom. Integendeel. Frisse ideeën en inspirerende designoplossingen omarmen wij van ganser harte. Sterker nog: op elke vakbeurs speuren wij naar leuke, handige, slimme of gewoon te gekke dingen en ideeën. 

Silvia Smeets

Inspiratie
bottom of page