top of page

Sterk beeldbepalend is ook de keuze van het werkblad. Hardsteen, graniet, composiet, massief hout, roestvrijstaal en kunststof werkbladen zijn op maat verkrijgbaar.

Peter Smeets KeukenDesign verkoopt hardstenen en granieten werkbladen

Hardsteen/graniet

Hardsteen

Een 100% natuurproduct dat iedere keuken een monumentaal karakter geeft. Hardsteen is in een gepolijste en gezoete versie verkrijgbaar. Met zelfs een gefrijnde (verticaal gegroefde) voorzijde als kers op de taart. Hardsteen is donker antracietkleurig.

Graniet

Net als hardsteen een natuurproduct. Maar graniet biedt de keuze uit kleur- en structuurvariaties. In onze showroom kunt u kiezen uit circa 20 verschillende soorten.

Hardsteen/graniet
Peter Smeets KeukenDesign verkoopt composieten werkbladen

Composiet

Composiet is een onder hoge druk samengeperst mengsel van uiteenlopende ingrediënten. Het oogt als steen en heeft dezelfde karakteristieken. Kenmerk is de zeer hoge dichtheid waardoor het geen enkele vloeistof absorbeert. Rode wijn, vet, inkt: u veegt het er zo vanaf. Composiet is verkrijgbaar in veel kleurvariaties.

Composiet
Peter Smeets KeukenDesign verkoopt rvs werkbladen

RVS

RVS (roestvrijstaal) is niet voor niets populair in professionele keukens. Het eenvoudig te reinigen RVS biedt altijd een super-hygiënische werkomgeving. Randafwerking, oppervlakstructuren, vorm en formaat: de mogelijkheden met modern RVS zijn eindeloos.

RVS
bottom of page